Onze diensten

Onderhoud

Het onderhoud van uw espressomachine is uiterst belangrijk en essentieel om reparaties te voorkomen. In het bijzonder is kalkaanslag een bekende oorzaak van technische problemen.

Véroma vervangt tijdens de onderhoudsbeurt de versleten onderdelen. We zorgen voor een volledige reiniging en kijken de filter na. Tenslotte regelen we in samenspraak met u de smaak van de koffie.
 

Herstelling

U kunt 7 dagen op 7 beroep doen op onze service. We streven er steeds naar u professioneel en zo snel mogelijk te helpen en te adviseren.

Bij het nazicht van uw toestel krijgt u in eerste instantie een volledig overzicht van de nodige herstellingen zodat u direct op de hoogte bent van de nodige stappen die voor een duurzame herstelling nodig zijn.
 

Revisie

Wij reviseren alle gekende merken van espressomachines en molens. U ontvangt vòòr de revisie eerst een prijsindicatie. Na uw goedkeuring voeren we de revisie vervolgens uit. Tijdens de revisie zorgen we voor een vervangingstoestel.


Workshop ‘Espresso Fine Tuning’

Als kenner en vooral genieter van het koffiegebeuren deel ik graag mijn passie en kennis over koffie en espressomachines. In dit opzicht biedt Véroma een unieke, interactieve ‘Espresso fine tuning’-cursus die we bij u thuis of in uw zaak geven.
 

Wat komt er aan bod?

 
•    kennis van koffie;
•    kennis van het toestel;
•    optimaal gebruik van het toestel;
•    opvolging van het dagelijks onderhoud;
•    belang van details;
•    de zoektocht naar smaak;
 

"NIEUW" - Event support - organiseert U een evenement,
Kijk dan zeker hier eens.

Wenst u meer informatie over onze diensten of prijzen?
Aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren op het nummer 0496 10 21 31 of vul ons contactformulier in.