01/ Verkoop van espressomachines

Véroma Espresso Service biedt een assortiment kwaliteitsvolle nieuwe en tweedehands espressomachines, koffiemolens en accessoires, geschikt voor zowel professioneel als thuisgebruik.
Al onze tweedehands apparaten zijn zorgvuldig geselecteerd en in uitstekende staat gebracht. Als trotse distributeur van het toonaangevende Italiaanse merk Rancilio, garanderen we topkwaliteit en betrouwbaarheid.

02/ Onderhoud & revisie

Onze expertise gaat verder dan alleen verkoop. Bij Véroma verzorgen we ook onderhoud voor alle soorten machines en molens. Tijdens onderhoudsbeurten vervangen we versleten onderdelen, reinigen en ontkalken we grondig, en stemmen we de koffiesmaak af op jouw voorkeur.

Bovendien reviseren we alle bekende merken espressomachines en molens. Voordat we aan de revisie beginnen, geven we je een prijsindicatie. Na jouw goedkeuring gaan we aan de slag, met de mogelijkheid tot een vervangingstoestel tijdens de revisieperiode.

03/Herstelling

We staan 7 dagen per week voor je klaar met onze herstelservice, strevend naar een snelle en professionele ondersteuning. We bieden tevens een duidelijk overzicht van benodigde reparaties voor een duurzaam herstel na een eerste controle van je toestel.